Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΕΦΑΠΑΞ

Μετά  από  ερώτημα  συνάδελφων  σχετικά  με  την  δικαστική  διεκδίκηση  της  επιστροφής  του  περικοπέντος  ΕΦΑΠΑΞ, ο Νομικός  σύμβουλος  της ΠΟΣ/ΔΕΗ  ενημερώνει, μέσω  του  Συνδέσμου μας, ότι  όσοι  ενδιαφέρονται  μπορούν να  το  πράξουν  προσκομίζοντας  δικαιολογητικά  ως  κάτωθι:


ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

 

                                                                                                                                  Αθήνα, 4-2-2021

             _________________________________________________________

Αξιότιμοι,

 

Κατόπιν τηλεφωνήματός σας, σας ενημερώνω ότι για τη διεκδίκηση του εφάπαξ βοηθήματος (σας έχω ήδη αναφέρει τις πιθανότητες) θα χρειαστώ από κάθε συμμετέχοντα τα εξής:

 1.    Εργολαβικό δίκης υπογεγραμμένο

 2.  Το ποσό των 100 ευρώ κατ’ άτομο (για τουλάχιστον 10 άτομα συμμετοχής στην αγωγή). Όποιος  θέλει απόδειξη είναι 100 + ΦΠΑ (= 124).

 3.     Οριστική απόφαση απονομής εφάπαξ

 4.     Αν έχετε κάνει ένσταση την απόφαση και την ένσταση

 5.   Απόφαση συνταξιοδότησης από το ΤΑΠ ΔΕΗ

 6.  Την απόφαση λύσης της σχέσης εργασίας τους

 7.   Την εκκαθάριση μισθοδοσίας  τελευταίου μήνα εργασίας πριν από την παραίτηση.

 

 

Μετά τιμής,

 Βασίλειος Δ. Νικολετάκης

Νομικός σύμβουλος ΠΟΣ ΔΕΗ

Δικηγόρος Αθηνών – LL.M




ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ - ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΔΙΚΗΣ

 

Στην Αθήνα  σήμερα την   ………./……../2021, οι κατωτέρω υπογράφοντες αφενός:

     

 

Όνομα:____________________ Επώνυμο:_________________ Πατρώνυμο_______________

Κάτοικος ____________________________________________ΑΔΤ _____________________

ΑΦΜ_____________________________ ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: _______________________              

AMKA___________________________________________________________   

 β) ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ, Δικηγόρος Αθηνών (ΑΜ/ΔΣΑ 26152), κάτοικος Λ. Αλεξάνδρας 126, τκ. 11471, Αθήνα με αρ. τηλεφώνου 2106412185 κ’ 6972028037, συμφώνησαν, συνομολόγησαν και συναποδέχθηκαν τα κάτωθι:

     Α. Ο πρώτος των συμβαλλομένων, ο οποίος θα καλείται στη συνέχεια χάριν συντομίας "ο Εντολέας" αναθέτει στον δεύτερο τούτων, ο οποίος θα καλείται στη συνέχεια "ο Εντολοδόχος" όπως αυτός, μόνος ή με τους συνεργάτες του δικηγόρους, φέρει σε πέρας, δικαστικώς ή εξωδίκως, μέχρι την έκδοση τελεσίδικης αποφάσεως και μέχρι πλήρους ικανοποιήσεως του δικαιώματός του κατά του e-ΕΦΚΑ σχετικά με διεκδίκηση της διαφοράς στο εφάπαξ βοήθημα που μου απονεμήθηκε.

  Β. Την διεκπεραίωση της ως άνω υποθέσεως αναλαμβάνει ο Εντολοδόχος υπό τους εξής όρους, οι οποίοι γίνονται αποδεκτοί από κοινού από αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέρη, συγκεκριμένα:

1) Ο Εντολοδόχος θα λάβει από τον ως άνω Εντολέα του για αμοιβή του σε περίπτωση επιτυχούς εκβάσεως της δίκης/υποθέσεως  το ποσοστό του οκτώ τοις εκατό (8%) πλέον ΦΠΑ  επί του ποσού της απαιτήσεως του Εντολέα που θα εισπραχθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο είτε κατόπιν δικαστικού αγώνα, είτε κατόπιν συμβιβασμού, έστω και αν η είσπραξη επιτευχθεί με μια μόνο πράξη (ενέργεια). Σε περίπτωση αποτυχίας της δίκης ο Εντολοδόχος δεν θα λάβει ουδεμία αμοιβή. Το παράβολο για την τυχόν άσκηση ενδίκου μέσου ή βοηθήματος το αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο Εντολέας. Τα προκαταβλητέα έξοδα για όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας ανέρχονται σε 100 ευρώ.

 2). Ο Εντολέας δεν έχει δικαίωμα να ανακαλέσει την παρούσα εντολή καθ’ όσον αυτή αφορά και το συμφέρον του Εντολοδόχου, σύμφωνα με το άρθρο 724 του Α.Κ. 

3)Ο Εντολέας προς εκτέλεση της παρούσας εντολής του εκχωρεί και μεταβιβάζει δια του παρόντος στον Εντολοδόχο το ανωτέρω ποσοστό (8%) επί του ποσού που θα εισπραχθεί είτε δικαστικώς είτε εξωδίκως (με νομοθετική ρύθμιση) είτε με συμβιβασμό δικαστικώς ή από τους αντιδίκους και ο Εντολοδόχος δικαιούται να εισπράξει το ποσό αυτό απευθείας από τους οφειλέτες – αντιδίκων του Εντολέος ή από οποιονδήποτε άλλο υπόχρεο χωρίς τη μεσολάβηση του Εντολέα και χωρίς να απαιτείται νέα εντολή ή εκχώρηση από πλευράς τους.

4) Το παρόν συντάχθηκε ως ακολούθως και φέρει την ημερομηνία που θα θέσει ο δικηγόρος.

5) Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από τον εντολοδόχο.

           ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

 Ο/Η  Εντολέας                                                                                                           Ο Εντολοδόχος

                                                                                                                                 Β.Δ. ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ

 


Εκ  του  Δ.Σ


Σημείωση: την ανάρτηση μπορείτε να την δείτε & στο  FB του  Συνδέσμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου