Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

         Ο Χ Ι    Σ Τ Η Ν   Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ο Π Ο Ι Η Σ Η                                                  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Ενωμένοι στον αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα και τη διάλυση της ΔΕΗ

 


              Συμμετοχή του Συνδέσμου Συνταξιούχων  ΔΕΗ Μεγαλόπολης  στα

            Συλλαλητήρια που οργανώνουν οι τοπικοί κοινωνικοί φορείς & η

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

 

Η  πλήρης  ιδιωτικοποίηση  της  ΔΕΗ γίνεται σε μία  εποχή μεγάλης ενεργειακής κρίσης με εκρηκτική αύξηση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος η οποία και  θα φέρει περαιτέρω αυξήσεις, διόγκωση της φτώχειας και αδυναμία σε πολλά νοικοκυριά να έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Θα είναι ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη για την περιοχή μας γιατί κλείνοντας η ΔΕΗ τις μονάδες & τα ορυχεία αφήνει πίσω της τεράστιες εκκρεμότητες οι οποίες θα επιδράσουν αρνητικά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Το ξεπούλημα της ΔΕΗ αποτελεί ληστεία εις βάρος της περιουσίας του Ελληνικού λαού, του οποίου η αντίσταση είναι αδήριτη ανάγκη.

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης καλεί  τους συνταξιούχους & όλους  τους πολίτες  να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο  που οργανώνουν τα Συνδικάτα & οι τοπικοί κοινωνικοί φορείς στην Μεγαλόπολη την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία.

Να συμμετάσχουν επίσης στο Συλλαλητήριο στην Αθήνα που διοργανώνει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στην Αθήνα την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 στις 10 το πρωί στην Αθήνα, Χαλκοκονδύλη 30.


Το  Δ.Σ. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου