Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

 



«ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»

 Μεγάλη η απώλεια για όλους τους στενούς συνεργάτες του, την Ομοσπονδία μας, όλους τους Συναδέλφους μας, για το συνδικαλιστικό κίνημα των Συνταξιούχων της ΔΕΗ και πάνω από όλους για τους οικείους του.

Ο Γιώργος υπήρξε επί είκοσι συναπτά χρόνια Πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΕΗ Αττικής και ταυτόχρονα ταμίας  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΔΕΗ και επί σειρά ετών Μέλος του ΔΣ και ταμίας της Ανωτάτης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος.

Ο Γιώργος ήταν λαμπρό παράδειγμα εργαζόμενου, συνδικαλιστή, συνταξιούχου, συναδέλφου, οικογενειάρχη και πάνω από όλα Ανθρώπου. Διακρίθηκε για την εργατικότητά του, την ευγένειά του, το ήθος του και την αγάπη του για τους συναδέλφους του.

Μαχητής της ζωής τόσο ως εργαζόμενος, όσο και ως συνταξιούχος, αγωνίστηκε  στην πρώτη γραμμή με όλες του τις δυνάμεις  για τα Εργασιακά, τα Συνταξιοδοτικά και Κοινωνικά δικαιώματα των Συναδέλφων μας, με εντιμότητα και αποφασιστικότητα.

Συνάδελφε, Πρόεδρε Γιώργο, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Καλό σου ταξίδι.

Αιωνία σου η μνήμη.

ΠΟΣ/ΔΕΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ                                        ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΟΥΓΓΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου