Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΕΤΉΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΉ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ.

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του συνδέσμου όπως και η Καταστατική Συνέλευση για την αναγκαία τροποποίηση του καταστατικού ώστε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του νομού Στρατούλη. 
Τη διεύθυνση των εργασιών ανέλαβε τριμελές προεδρείο αποτελούμενο από τους συναδέλφους Γιάννη Δρανη, Θοδωρή Ζαχαρόπουλο και Τάσο Πουλόπουλο. 
Καθοριστική και ουσιαστική η παρουσία του δικηγόρου κυρίου Γιάννη Βλάσση αφού η νομική άποψη του, σε θέματα απαρτίας αλλά και τροποποίησης άρθρων του καταστατικού, περιέβαλε με νομική εγκυρότητα τις εργασίες της Καταστατικής Συνέλευσης. Ομόφωνα ψηφίστηκαν τόσο η τροποποίηση του καταστατικού όσο και ο Διοικητικοοικονομικός απολογισμός για το 2019 όπως και ο οικονομικός προϋπολογισμός του 2020. Σύμφωνα με την κατάσταση παρουσίας η συμμετοχή των μελών μας στη γενική συνέλευση ήταν, κατά κοινή ομολογία, η πολυπληθέστερη όλων των ετών. 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι δείγμα συσπείρωσης και διάθεσης για ένα νέο ξεκίνημα παραγωγικής λειτουργίας του Συλλόγου. 
Η ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΥΠΌΘΕΣΗ ΌΛΩΝ ΜΑΣ
  - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ
  - ΥΓΕΊΑ, ΧΑΡΆ, ΕΥΤΥΧΊΑ  ΓΙΑ       ΌΛΟΥΣ
                      Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος  
ΝΊΚΟΣ ΠΕΤΡΌΠΟΥΛΟΣ
Ο Γεν. Γραμματέας 
ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΌΠΟΥΛΟΣ



( οι φωτό είναι από το φωτογραφικό υλικό του συνάδελφου ΓΙΑΝΝΗ  ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που μας παραχώρησε & τον ευχαριστούμε θερμά)

1 σχόλιο:

  1. Κάθε μέρα.... πιο δυνατά...
    Κάθε μέρα.... πιο ψηλά...
    Δεν συμβιβαζόμαστε.... Συνεχίζουμε δυνατά με απεριόριστη διάθεση για προσφορά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή