Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ


 Το  Σάββατο 22/2/20  πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του  Συνδέσμου μας στο κέντρο  "ΑΣΤΟΡΙΑ". Πολυπληθής  εκδήλωση με πολύ κέφι & χορό που κράτησε μέχρι  τις πρωινές ώρες.
 Συμμετείχε ο χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης παρουσιάζοντας πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς. Την ευθύνη της  διασκέδασης  ανέλαβε το μουσικό σχήμα "Τα Παιδιά της Μεγαλόπολης"
με τον Θοδωρή Προύτζο  στο λαϊκό  πρόγραμμα, τη  Γιώτα Κόκκορη & το Γιώργο Τσακανίκα στο Δημοτικό με  κλαρίνο το Σωτήρη Καννελάκη. Από τους προσκεκλημένους του Συνδέσμου, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος κ. Χριστογιαννόπουλος & ο πρόεδρος του Εμποροβιοτεχνικού συλλόγου  Μεγαλόπολης  κ. Νίκος  Αντώνακας.
     Άρτια η οργάνωση με εξαίρεση, λόγω χορού, την 20σάλεπτη  καθυστέρηση  της κλήρωσης των δώρων της λαχειοφόρου, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με  απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου, δίνεται η ευκαιρία & η δυνατότητα στους προσκεκλημένους  να απευθύνουν χαιρετισμό (τηρουμένου του πρωτοκόλλου για την προτεραιότητα).
     Οι Συνταξιούχοι  ξέρουν να σέβονται & να τιμούν τους, επίσημους  & τους απλούς, προσκεκλημένους τους, που τους τιμούν & τους σέβονται.
     Το Δ.Σ. του Συνδέσμου  ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους: τους προσκεκλημένους, τους καταστηματάρχες της πόλης για την προσφορά δώρων & υπηρεσιών, τους συνάδελφους συνταξιούχους, τους φίλους του συλλόγου, τους μουσικούς & τραγουδιστές για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν & όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ  ΜΕ  ΥΓΕΙΑ
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ  ΚΑΙ  ΚΑΛΗ  ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ     











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου