Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΗΣ 14/7/2021

 


  Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  υπενθυμίζει ότι την Τετάρτη 14/7/2021 από ώρας  8 το πρωί  μέχρι 17 (στις 5 το απόγευμα) θα διενεργηθούν οι εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης νέων οργάνων διοίκησης του Συνδέσμου μας  &  θα διεξαχθούν στο κτήμα ΜΑΝΙΑΤΗ στο χωριό Γέφυρα Μεγαλοπόλεως.

 Δικαίωμα άσκησης εκλογικού δικαιώματος έχουν όλοι οι συνάδελφοι που  είναι ταμιακά ενήμεροι & έχουν καταχωρηθεί στο μηχανογραφικό σύστημα του πρώην  ΤΑΠ/ΔΕΗ - ΙΚΑ/ΕΤΑΜ & του ΕΦΚΑ.

 Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος πραγματοποιείται αυτοπροσώπως με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας η οποιουδήποτε άλλου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

 Για την διευκόλυνση  μετακίνησης των εκλογέων που δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο πούλμαν (ΣΤΑΘΗ  ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ) το οποίο θα αναχωρήσει από το ύψος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ στις 11 το πρωί για το εκλογικό κέντρο & θα επιστρέψει στην Μεγαλόπολη όταν θα έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα οι συμμετέχοντες.

 Οι εκλογείς που κατοικούν εκτός Μεγαλόπολης θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με επιστολική ψήφο με το εκλογικό υλικό που έχει ταχυδρομηθεί σε όλους ανεξαιρέτως. Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ψηφίσει αυτοπροσώπως μπορεί να το πράξει εφόσον προηγούμενα παραδώσει στην ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  το εκλογικό υλικό, που έχει παραλάβει ταχυδρομικά.

 Διευκρινίζεται ότι η επιλογή του χώρου διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών μακράν του χώρου του Συνδέσμου & εκτός πόλεως, επεβλήθη  λόγω αδυναμίας  να διασφαλιστούν οι  συνθήκες μη συνωστισμού, που προβλέπονται στις οδηγίες της επιτροπής λοιμωξιολόγων, για την αποτροπή διασποράς του covid-19.    


Εκ της Εφορευτικής Επιτροπής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου