Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Ε.Η Μεγαλόπολης Νομών : 
        Αρκαδίας – Αργολίδας - Λακωνίας - Μεσσηνίας.

                                                                     Παπαϊωάννου 65 Μεγαλόπολη.

Τηλ. 27910 25150 / Τ.Κ. 22200


                        Ελαφόνησος   Κυριακή 24 Ιουλίου

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

Το σμαραγδένιο νησί της Πελοποννήσου

Η σαγηνευτική Ελαφόνησος, των τυρκουάζ κρυστάλλινων νερών και των απέραντων χρυσαφένιων παραλίων, είναι έτοιμη να γοητεύσει τον κάθε επισκέπτη της. Στο άκρο της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου, το άλλοτε άντρο πειρατών και κουρσάρων, με τη μακρά ιστορία και παράδοση είναι ο ιδανικός προορισμός για αξέχαστες διακοπές.  Χαλαρώστε στα ήρεμα νερά της, γνωρίστε τον γαστρονομικό πλούτο της και ζήστε μοναδικές στιγμές!

Ώρα 07:00 συγκέντρωση επιβίβαση και αναχώρηση από Προφήτη Ηλία Τρίπολης

 και 07:45 από Εθνική Τράπεζα Μεγαλόπολης μέσω νέας εθνικής οδού Λεύκτρο – Σπάρτης για Ελαφόνησο μ' ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πούντα, επιβίβαση στο φέρυ μπώτ και μετά από μια 10λεπτη πλεύσης, άφιξη στην Ελαφόνησο. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στην φημισμένη παραλία του Σίμου.

Αν ονειρευτήκατε ποτέ παιχνίδια με τα χρώματα της φύσης, κοραλένιες και σμαραγδένιες αποχρώσεις μπλεγμένες με χρυσόλευκους κόκκους απέραντης αμμουδιάς, τότε ήρθατε στο κατάλληλο μέρος…                Στην παραλία του Σίμου!

Η παραλία του Σίμου, αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού της Ελαφονήσου κυρίως για την πανδαισία χρωμάτων της, τα πεντακάθαρα νερά της, τους φυσικούς αμμόλοφους που ξεπερνούν τα 10μ σε ύψος, τα απίστευτης ομορφιάς κρίνα της θάλασσας και το μοναδικό πάντρεμα γης και θάλασσας σε μια λωρίδα που φαντάζει ως μονοπάτι προς τον ουρανό…

Χρόνος ελεύθερος να απολαύσουμε το μπάνιο στα ανάβαθα και καταγάλανα νερά της παραλίας. 

 Η θέα είναι μοναδική!! Κατόπιν, αναχώρηση για την ομώνυμη πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα έχουμε χρόνο να γευτούμε την ντόπια θαλασσινή κουζίνα του νησιού και να περπατήσουμε τα δρομάκια του. Στην συνέχεια, αναχώρηση από Ελαφόνησο για την επιστροφή μας σε Μεγαλόπολη και Τρίπολη με ενδιάμεση στάση.

        

Στην τιμή περιλαμβάνονται :


Ø  Μεταφορά με λεωφορείο.

Ø  Εισιτήρια πλοίου.



    Αναλυτικό  πρόγραμμα & δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο
του Συλλόγου (Παπαιωάννου 65 - τηλ. 2791025148 & 2791025150)
   & στο Ταξιδιωτικό Γραφείο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    στην Μεγαλόπολη (Κολοκοτρώνη 27 - τηλ. 2791021144) &
    στην Τρίπολη (Τάσου Σεχιώτη 9 - τηλ. 2716007160)
    Κινητό  6946687629








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου